Hvorfor skifte trykluft filter elementer?

Trykluft indeholder forurening, i form af vand, olie og partikler. Derfor er det vigtigt at trykluft luft filteres med et professionelt og økonomisk trykluft filter element.
Det giver samtidig mulighed for, at skifte filter elementer mere regelmæssigt. Hvilket øger sikkerheden og minimere energi omkostningerne.

Korrekt vedligeholdelse og regelmæssig udskiftning af elementer, sikre funktionen af filtrene. Dette giver en kontinuerlig kvalitet af trykluften i dit anlæg, og dermed et bedre og mere sikkert slutprodukt. Husk at selv filtre i nye trykluft anlæg kan være stærkt forurenet.

Trykluftens forurening kommer, dels fra omgivelserne, og dels ved komprimerings processen. Vand er en almindelig komponent i luften omkring os. Og den udkondenseres automatisk, når luften komprimeres. Det er derfor vigtigt at efterbehandle og filtrere sit trykluft, inden man sender trykluften videre ud i anlæget.

Der er ofte også både sikkerhedsmæssige og miljømæssige lovkrav til trykluft kvaliteten. Ligesom der næsten altid er kvalitets krav, både fra kunder, men også kvalitetssikrings normer.

Med trykluft filter elementer fra EKO-Filters, er du sikret en kvalitets og fordelagtigt trykluft filter element løsning. Hvilket sikre dit trykluft anlæg en længere levetid, samt at dit produkt kan leve op til de standarder der stilles for trykluft kvaliteten.

Tilbud

ALUP Filter

ALUP

DKK 156DKK 1.524
Tilbud

ALUP Filter

ALUP ind til 2003

DKK 342DKK 3.362
Tilbud
DKK 223DKK 2.157
Tilbud

Atlas Copco Filter

Atlas Copco Filter Element

DKK 379DKK 2.737
Tilbud
DKK 185DKK 2.603
Tilbud

BEA Filter

BEA Air TOP FCY

DKK 238DKK 1.681
Tilbud

BEA Filter

BEA Air Vip

DKK 163DKK 1.554
Tilbud

BEA Filter

BEA Air Vip EVO

DKK 200DKK 1.562
Tilbud

BEKO Filter

BEKO Clear Point 3E

DKK 260DKK 2.514