Hvorfor skifte Trykluft filter elementer ?

Trykluft indeholder forurening, i form af vand, olie og partikler. Derfor er det vigtigt at trykluftluft filteres med et professionelt og økonomisk trykluft filter element. Det giver samtidig mulighed for, at skifte filter elementer mere regelmæssigt. Hvilket øger sikkerheden og minimere energi omkostningerne. Korrekt vedligeholdelse og regelmæssig Udskiftning af elementer, sikre funktionen af filtrene. Dette giver en kontinuerlig kvalitet af trykluften i dit anlæg, og dermed et bedre og mere sikkert slutprodukt. Husk at selv filtre i nye trykluft anlæg kan være stærkt forurenet.

Trykluftens forurening kommer, dels fra omgivelserne, og dels ved komprimerings processen. Vand er en almindelig komponent i omgivelses luften. Og den udkondenseres automatisk, når luften komprimeres. Det er derfor vigtigt at efterbehandle og filtrere sit trykluft, fra inden man sender trykluften videre  ud i sit anlæg. Der er ofte også både Sikkerheds mæssige og Miljøm æssige lovkrav til trykluft kvaliteten. Ligesom er næsten altid er kvlaitets krav , både fra kunder, men også kvalitets sikrings normer.

Med trykluft filter elementer fra EKO Filters, er du sikret en kvalitets og fordelagtigt trykluft filter element løsning. Hvilket sikre dit trykluft anlæg en længere levetid samt at dit produkt kan leve op til de standarder der stilles for trykluft kvaliteten.

Vi har alternative trykluftfilter elementer til mærkerne Domnick Hunter FilterelementerWalker FilterelementerZander FilterelementerKaeser Filterelementer, Atlas Copco Filterelementer, Compair Filterelementer, Donaldson Filterelementer og Hankison Filterelementer.

Tilbud

ALUP Filter

ALUP

156 DKK1.528 DKK
Tilbud

ALUP Filter

ALUP ind til 2003

343 DKK3.371 DKK
Tilbud
223 DKK2.162 DKK
Tilbud

Atlas Copco Filter

Atlas Copco Filter Element

380 DKK2.744 DKK
Tilbud
186 DKK2.610 DKK
Tilbud

BEKO Filter

BEKO

238 DKK2.617 DKK
Tilbud

BOGE Filter

BOGE HP Range

283 DKK2.252 DKK
Tilbud
275 DKK2.811 DKK
Tilbud
238 DKK3.535 DKK