Trykluft indeholder forurening, i form af vand, olie og partikler.

Derfor er det vigtigt at trykluft luft filteres med et professionelt og original filter elementer.
Det giver samtidig mulighed for, at skifte filter elementer mere regelmæssigt. Hvilket øger sikkerheden og minimere energi omkostningerne.

Korrekt vedligeholdelse og regelmæssig udskiftning af elementer, sikre funktionen af filtrene. Dette giver en kontinuerlig kvalitet af trykluften i dit anlæg, og dermed et bedre og mere sikkert slutprodukt. Husk at selv filtre i nye trykluft anlæg kan være stærkt forurenet.

Trykluftens forurening kommer, dels fra omgivelserne, og dels ved komprimerings processen. Vand er en almindelig komponent i luften omkring os. Og den udkondenseres automatisk, når luften komprimeres. Det er derfor vigtigt at efterbehandle og filtrere sit trykluft, inden man sender trykluften videre ud i anlægget.

Der er ofte også både sikkerhedsmæssige og miljømæssige lovkrav til trykluft kvaliteten. Ligesom der næsten altid er kvalitets krav, både fra kunder, men også kvalitetssikrings normer.

Med original filter elementer fra EKO-Filters, er du sikret en kvalitets og fordelagtigt trykluft filter element løsning. Hvilket sikre dit trykluft anlæg en længere levetid, samt at dit produkt kan leve op til de standarder der stilles for trykluft kvaliteten.

Tilbud

Original filter elementer

BOGE F serie Original elementer

DKK 439DKK 41.646
Tilbud

Original filter elementer

Hankison CM TM AM HM original elementer

DKK 469DKK 2.393
Tilbud

Original filter elementer

Hankison HF original filter element

DKK 320DKK 30.477
Tilbud

Original filter elementer

Hankison NGF original filter elementer

DKK 447DKK 4.734
Dette websted bruger cookies til at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.