Filterelementer fra EKO-Filters.

Med EKO-Filters elementer er du sikret en høj kvalitet og en fordelagtigt filter løsning.

Hvilket sikre dit trykluft anlæg en længere levetid, samt at dit produkt kan leve op til de standarder der stilles for trykluft kvaliteten.

EKO-Filters fører et bredt program, af nydesignede filterelementer.
Vores alternative filter elementer fås til alle varianter. De findes i samme størrelser og finheder (grades), som du er vant til at bestille.

EKO-Filters elementer er designede til at passe, med samme eller bedre kapabilitet, end OEM filtrene.

Hvorfor skifte trykluft filterelementer?

Trykluft indeholder forurening, i form af vand, olie og partikler. Derfor er det vigtigt at trykluft luft filteres med et professionelt og økonomisk filterelement.
Det giver samtidig mulighed for, at skifte filterelementer mere regelmæssigt. Hvilket øger sikkerheden og minimere energi omkostningerne.

Korrekt vedligeholdelse og regelmæssig udskiftning af elementer, sikre funktionen af filtrene. Dette giver en kontinuerlig kvalitet af trykluften i dit anlæg, og dermed et bedre og mere sikkert slutprodukt. Husk at selv filtre i nye trykluft anlæg kan være stærkt forurenet.

Trykluftens forurening kommer, dels fra omgivelserne, og dels ved komprimerings processen. Vand er en almindelig komponent i luften omkring os. Og den udkondenseres automatisk, når luften komprimeres. Det er derfor vigtigt at efterbehandle og filtrere sit trykluft, inden man sender trykluften videre ud i anlægget.

Der er ofte også både sikkerhedsmæssige og miljømæssige lovkrav til trykluft kvaliteten. Ligesom der næsten altid er kvalitets krav, både fra kunder, men også kvalitetssikrings normer.

Tilbud

EKO elementer AB-Serie

EKO element AB G1

DKK 297DKK 2.156
Tilbud

EKO elementer AB-Serie

EKO element AB G2

DKK 438DKK 2.691
Tilbud

EKO elementer AC-Serie

EKO element AC G1

DKK 223DKK 2.631
Tilbud

EKO elementer AC-Serie

EKO element AC G2

DKK 460DKK 2.817
Tilbud

EKO Elementer AG-Serie

EKO element AG G1

DKK 297DKK 2.156
Tilbud

EKO Elementer AG-Serie

EKO element AG G2

DKK 438DKK 1.159
Tilbud

EKO elementer AL-Serie

EKO element AL G1

DKK 260DKK 2.267
Tilbud

EKO elementer AL-Serie

EKO element AL G2

DKK 356DKK 3.531
Tilbud

EKO elementer AL-Serie

EKO element AL G3

DKK 171DKK 1.598
Dette websted bruger cookies til at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.