Trykluft indeholder forurening, i form af vand, olie og partikler.

Derfor er det vigtigt at trykluft luft filtres med et professionelt og økonomisk komplette trykluftfiltre.
Det giver samtidig mulighed for, at skifte filter elementer mere regelmæssigt. Hvilket øger sikkerheden og minimere energi omkostningerne.

Korrekt vedligeholdelse og regelmæssig udskiftning af elementer, sikre funktionen af filtrene. Dette giver en kontinuerlig kvalitet af trykluften i dit anlæg, og dermed et bedre og mere sikkert slutprodukt. Husk at selv filtre i nye trykluft anlæg kan være stærkt forurenet.

Trykluftens forurening kommer, dels fra omgivelserne, og dels ved komprimerings processen. Vand er en almindelig komponent i luften omkring os. Og den udkondenseres automatisk, når luften komprimeres. Det er derfor vigtigt at efterbehandle og filtrere sit trykluft, inden man sender trykluften videre ud i anlægget.

Der er ofte også både sikkerhedsmæssige og miljømæssige lovkrav til trykluft kvaliteten. Ligesom der næsten altid er kvalitets krav, både fra kunder, men også kvalitetssikrings normer.

Med komplette trykluftfiltre fra EKO-Filters, er du sikret en kvalitets og fordelagtigt trykluft filter element løsning. Hvilket sikre dit trykluft anlæg en længere levetid, samt at dit produkt kan leve op til de standarder der stilles for trykluft kvaliteten.

Tilbud

BOGE F serie filterhus

BOGE F serien

DKK 1.356DKK 11.353

EKO Trykluft Filtre

EKO trykluft filtre

DKK 1.244DKK 9.750
Tilbud

Hankison SPX komplet filter

FDH620 XA

DKK 2.564
Tilbud

Hankison SPX komplet filter

Hankison SPX NGF Serie

DKK 827DKK 16.943
Dette websted bruger cookies til at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.